1. ARAÇ ÜSTÜ EKİPMANLARI, İŞ MAKİNELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARUSTEK

2024-07-12 00:00:00
İşareti : 05/5000-2077

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Kartepegroup Fuarcılık organizatörlüğünde, Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği'nin (ARÜSDER) desteğiyle;  "ARUSTEK – 1. Araç Üstü Ekipmanları, İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı" 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecektir.

Fuarda katılımcı olarak yer alacak firmaların ürün grupları arasında yangın müdahale, sağlık hizmet, çöp toplama, atık toplama, yol süpürme araçları, damperli araçlar, tankerler, dorseler, kanal açma araçları ve vidanjörler, kış şartları ile mücadele, bakım ve kurtarma, gıda taşıma araçları, iş ve inşaat makinaları gibi birçok araç bulunmaktadır. Fuara ilişkin detaylı bilgiye www.arustek.com.tr web adresinden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.