ANKARA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ASO ÜYE MASASI

2024-05-15 00:00:00
İşareti : 00000014/5000-1562

İrtibat: uyeiliskileri@aso.org.tr

Odamız ihtisas komisyonlarından biri olan "Çalışma Hayatı, Vergi ve Üye Sorunları İhtisas Komisyonu" sanayicilerin, birbirleri ile çalışanları ve kamu/özel kurum ve kuruluşlarla iş ilişkilerinden doğan anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar, arabuluculuk, tahkim ya da yasal yollar, üyelerin faaliyetleri esnasında karşılaştıkları ve bölgesel ve sektörel her tür sorun, görüş ve öneriler ile Odamız üyeleri ve ülke ekonomisi açısından geniş bir çerçevede düzenlemeleri takip etmek, öneriler geliştirmek üzere oluşturulmuştur.

Bu kapsamda, anılan Komisyonumuzun girişimleri ile Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmak için özel bir masa kurulmuş olup bu süreci, Üye İlişkileri Müdürlüğü koordine edecektir.

Sorun ve taleplerinizi, iletişim bilgileriniz ile beraber aşağıda belirtilen e-posta adresine göndermeniz durumunda sizinle irtibata geçileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Üye İlişkileri Müdürlüğü

E-posta: uyeiliskileri@aso.org.tr