DEEP TECHANKARA HIZLANDIRMA PROGRAMI

2024-09-11 09:30:00
İşareti : 12/5000-2619

İrtibat: gym@aso.org.tr

Ankara Kalkınma Ajansı, yapay zeka başta olmak üzere derin teknoloji alanında faaliyet gösteren start-up'lara yönelik "Deep TechAnkara" hızlandırma programını başlatmıştır.

Derin teknolojiler, küresel teknoloji girişimciliği yatırımlarında hızla büyüyen bir alan olup, Avrupa Birliği'nin Ufuk Avrupa (Horizon Europe) programı kapsamında da desteklenmektedir. Bu program ile yapay zeka odaklı derin teknoloji girişimlerinin büyüme ve ticarileşme süreçlerinin hızlandırılması ve Ankara ekonomisine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Programa, başta yapay zeka olmak üzere, yoğun Ar-Ge ve yenilik gerektiren derin teknoloji projeleri geliştiren start-up'ların başvuru yapılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Son başvuru tarihi: 11 Ekim 2024

Başvuru ve detaylı bilgi için: www.ankaraka.org.tr

Başvuru formu: https://form.jotform.com/242343156277962

ANKARA SANAYİ ODASI