E-İHRACAT ARAMA KONFERANSI GÖRÜŞ TALEBİ

2024-09-13 00:00:00
İşareti : 05/5000-2640

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, Ticaret Bakanlığı tarafından 26-28 Nisan 2024 tarihlerinde E-İhracat Arama Konferansının düzenlendiği iletilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu konferansta gündeme gelen konuları itibarıyla Ek-1'de sunulan ve Bakanlığın internet sitesinden ulaşılabilen (https://ticaret.gov.tr/destekler/e-ihracat-destekleri/e-ihracat-arama-konferansi26-28-nisan-2024) dokümanın oluşturulduğu belirtilmektedir. Bu kapsamda, söz konusu dokümanın incelenmesi ve varsa diğer sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili eylem önerilerinin Bakanlığa iletilmesi talep edilmektedir.

Bu kapsamda, Ek-1'de yer alan dokümandaki görüşler ve bu görüşlere ilave önerileriniz var ise, EK-2'deki örnek eylem öneri formu formatı esas alınarak, Ek-3'deki forma işlenmesi ve 13 Eylül 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (dim@aso.org.tr) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

ANKARA SANAYİ ODASI