ELVERİŞLİ KOŞULLARDA KREDİ VE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İMKÂNI SUNAN GÜÇLÜ VE YEŞİL KOBİ PROJESİ TANITIM ETKİNLİĞİ

2024-05-24 00:00:00
İşareti : 00000013/-1648

İrtibat: cevik@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (European Bank for Reconstruction and Development, EBRD), Bilkent Üniversitesi ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (Massachusetts Institute of Technology, MIT) tarafından yürütülmekte olan Güçlü ve Yeşil KOBİ'ler Projesi kapsamında ülkemiz firmalarına karbon emisyonlarını azaltmaları; enerji verimliliğini artırmaları ve malzeme maliyetlerini düşürmeleri; daha yüksek katma değerli ürünlere geçmeleri konularında elverişli koşullarda kredi ve ücretsiz danışmanlık sağlandığı bilgisi paylaşılmıştır.

Güçlü ve Yeşil KOBİ'ler Projesi kapsamında hazırlanan ve çevrimiçi yapılacak programa ücretsiz katılarak sektör uzmanlarından destek alma ve yatırımlar için bankacılar ile birebir görüşme imkânı sağlanacaktır. Projeye başvuru için doldurulması gereken çevrimiçi forma buradan ulaşılabilmektedir.

Ankara Sanayi Odası'nın katkılarıyla, Güçlü ve Yeşil KOBİ Projesi hakkında daha fazla bilginin sağlanması ve proje paydaşları ile etkileşimi sağlamak adına 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 10:00'da Odamız Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda bir tanıtım etkinliği düzenlenecektir. İlgili etkinliğe kayıt formuna buradan ulaşılabilmektedir.

Söz konusu tanıtım etkinliğine katılımınız hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası.



Ek Listesi