INNOPROM FUARI

2024-06-26 00:00:00
İşareti : 05/5000-1895

İrtibat: tatyana.akin@aso.org.tr

Sayın Üyemiz, 

Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessilliği aracıyla alınan yazıda, INNOPROM Uluslararası Endüstriyel Fuarı resmi organizasyon komitesi'nin yazısına atfen; 14. Uluslararası Endüstriyel Ticaret Fuarı INNOPROM'un 8 Temmuz - 11 Temmuz 2024 tarihleri arasında Rusya'nın Ekaterinburg kentinde gerçekleşeceği bildirilmektedir.

INNOPROM, geleneksel olarak 700'den fazla katılımcı firmanın ve 40.000 ziyaretçinin katıldığı Rusya'nın ana endüstriyel ticaret fuarıdır. Katılımcıların %76'sından fazlası Rus ve yabancı üst düzey yöneticilerdir. INNOPROM'un geleneksel katılımcıları, kendi sektörlerinin lideri sanayi şirketleridir: Rostec, KAMAZ, GAZ Group, AVTOVAZ, Roscosmos, "Almaz-Antey" Corp., Rosatom, Transmashholding, Kaspersky Lab, Severstal, Rosseti, System Electric, Coşkunöz Holding, Minsk Automobile Tesisi, Karaganda Döküm ve Makine İmalat Tesisi ve diğerleri. 2023 yılında fuara 35 ülkeden heyet katılmış olup, bunlardan 8'i ulusal sergi sunmuştur.

INNOPROM iş programı 100'den fazla etkinlik içermektedir. İş programının tematik parçaları arasında "Dijital Üretim", "Endüstriyel Yenilikler", "Endüstriyel Altyapı", "Büyükşehir Çözümleri", "İşgücü Verimliliği", "Endüstriyel Projelerin Finansmanı", "Yeni Mobilite", "Kimya Endüstrisi", "Endüstride ESG", "Sanayi için Eğitim" ve diğerleri yer almaktadır. INNOPROM, küçük ve orta ölçekli parça imalat şirketlerinin, Parça Üreticileri Forumu çerçevesinde en büyük Rusya üreticilerle iletişim kurması için etkili bir B2B platformudur.

INNOPROM Fuarı hakkında detaylı bilgilere www.innoprom.com web sitesinden ulaşılabilir.

Katılım için INNOPROM "Business Event" LLC'nin (Formika Şirketler Grubu) resmi operatörü Elena Suvorova'nın (suvorova@innoprom.com, +7 963 691 9405) bilgilendirilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası


Ek Listesi