İSLAM TİCARET VE KALKINMA ODASI (ICCD) BURS PORTALI

2024-10-15 14:08:00
İşareti : 12/5000-2966

İrtibat: gym@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) iletilen yazıda, İslam Ticaret ve Kalkınma Odası (ICCD) Burs Portalı aktif hale getirildiği duyurusu yapılmıştır. TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Yardımcılığını yürüttüğü ICCD tarafından, üye devletlerde yaşayan gençlerin kapasitenin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla ‘'ICCD Burs Portalı'' aktif hale getirildiği bilgisi verilmiştir.

Söz konusu portala erişim için aşağıda yer almakta olan link üzerinden katılım sağlanabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Ayrıca, İslam Ticaret ve Kalkınma Odası (ICCD) Burs Portalının aktif her ay yeni burslarla güncelleneceği ve böylece portalın kişisel ve profesyonel gelişim için fırsatlar sunan dinamik bir platform olmasının hedeflenildiği bilgisi aktarılmaktadır.

ICCD Burs Portal Link:

ANKARA SANAYİ ODASI