KOBİ'LERİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ ANKETİ

2024-06-28 00:00:00
İşareti : 12/5000-1944

İrtibat: gym@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; TOBB himayesinde yürütülmekte olan Türkiye'nin Dijital Dönüşüm Platformu Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları çerçevesinde, ülkemizde faaliyet gösteren KOBİ'lerin dijital dönüşümlerinin mevcut durumunu belirlemek ve kamu politikaları oluşturmak amacıyla Akıllı KOBİ'nin en büyük ölçekli ve kapsamlı anket çalışmasının başlatıldığı bildirilmiştir.

Ankette dijital vizyon ve strateji, dijital lider, dijital kültür, dijital üretim, dijital teknoloji, dijital işgücü ve çalışanların dijital yetkinliklerine ilişkin soruların yer almakta olduğu belirtilmektedir. Anket sonucunda KOBİ'lerin dijital dönüşümüne ilişkin bir rapor hazırlanacağı, bu alandaki sorunlar tespit edilerek ve çözüm önerileri geliştirileceği bildirilmiştir.

Üyelerimizin bahse konu olan ankete https://akillikobi.org.tr/kobilerin-dijital-donusumu adresinden anketin doldurulması hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımla,

ANKARA SANAYİ ODASI