KOSGEB İŞLETME DEĞERLENDİRME RAPORU

2024-09-27 10:00:00
İşareti : 12/5000-2817

İrtibat: gym@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

KOSGEB, işletmelerin kendi performanslarını sektördeki rakiplerine göre değerlendirebilmeleri ve geleceğe yönelik stratejiler geliştirebilmeleri amacıyla İşletme Değerlendirme Raporu (İDR) hizmetini sunmaya devam etmektedir.

İDR ile işletmenizin sektördeki yerini daha iyi analiz etmek, finansal durumunuzu rakiplerinizle karşılaştırmak ve bölgesel ya da Türkiye genelindeki sıralamanızı öğrenmek mümkündür. Ayrıca, sektörünüzün ihracat yaptığı ülkelere dair kapsamlı bilgilere ulaşmak, rekabet gücünüzü artıracaktır.

İDR'nin yenilenen versiyonu, enflasyon düzeltmesi yapılmış verilerle işletmenizin mevcut durumuna dair daha kapsamlı ve doğru bir analiz sunacaktır. Bu sayede, finansal durum, bölgesel ve ulusal sıralama ile ihracat performansı gibi alanlarda detaylı bilgi edinerek işletmenizin rekabet avantajını güçlendirecektir.

İDR'ye erişim sağlamak için Findeks Platformu'na üyelik oluşturmanız gereklidir. Üyelik işlemlerinizi www.findeks.com internet adresinden gerçekleştirebileceği, ayrıca raporla ilgili görüş, öneri ve değerlendirmelerinizin ise idr@kosgeb.gov.tr e-posta adresine iletilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

ANKARA SANAYİ ODASI


Ek Listesi