NPPES NÜKLEER SANTRALLER ZİRVESİ VE FUARI

2024-06-26 00:00:00
İşareti : 13/5000-1894

İrtibat: ceyda.polat@aso.org.tr

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı destekleri ile 2017 yılından itibaren Odamız ve Nükleer Sanayi Derneği (NIATR) iş birliği ile düzenlenen "NPPES Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı"nın 10'uncusu 2‐3 Temmuz 2024 tarihlerinde İstanbul'da, Hilton Bomonti Otel'de gerçekleşecektir.

2014 yılından bu yana gerçekleşen ve TOBB tarafından onaylı resmi bir fuar olarak düzenlenen NPPES'e, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra nükleer sektörün uluslararası temsilcileri de katılım sağlamaktadır.

Dünya'daki en saygın ve en geniş katılımlı nükleer sektör etkinlikleri arasında ilk sıralarda yer alan NPPES, küresel nükleer sektörün önemli aktörleri ile Türk sanayisinin buluşmasına ve taraflar arasında birçok iyi niyet anlaşmaları imzalanmasına da vesile olmaktadır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için etkinlik resmi sitesinden bilgi alınabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.