SEMA SHOW-ABD TİCARET MÜSTEŞARLIĞI ALIM HEYETİ DUYURUSU

2024-07-24 00:00:00
İşareti : 05/5000-2142

İrtibat: dim@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

ABD Ticaret Müsteşarlığı'ndan iletilen yazıya istinaden; 5-7 Kasım 2024 tarihlerinde Nevada, Las Vegas'da gerçekleşecek olan Otomotiv Satış Sonrası Fuarı AAPEX Show'a Türk iş adamlarından oluşacak bir alım heyeti düzenleneceği belirtilmektedir. Yazıda devamla; 1.115'ten fazla otomotiv ile ilgili ürün kategorisinin yer alacağı AAPEX Show'un (https://www.aapexshow.com/) ayrıca Özel Ekipman İmalatçıları Derneği (Special Equipment Manufacturing Association/SEMA) tarafından organize edilecek SEMA Show ile aynı zamanda gerçekleşeceği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda; AAPEX Show'un katılımcılarına sağlayabileceği olanaklardan bazıları aşağıda belirtilmektedir:

·Ücretsiz fuar girişi (giriş bileti alım tarihine göre $60 ila $120 dolar arası tasarruf)

·AAPEX Show giriş kartı ile ayrıca SEMA Show fuarına ücretsiz giriş hakkı

·Fuar kaydınızın yapılması

·Yurtdışı Otomotiv Konseyi (Overseas Automotive Council/OAC) Resepsiyonuna ücretsiz davetiye

·ABD'li katılımcılarla, satın alma talebinize göre özelleştirilmiş, önceden ayarlanmış ve kolaylaştırılmış brifingler ve toplantılar

·Özel toplantı odaları, dinlenme alanı ve içeceklerin sunulduğu salon alanı Uluslararası İş Merkezine (IBC) erişim.

Otel ve uçak bileti masraflarının delegasyon katılımcıları tarafından karşılanacağı ve delegasyona katılma ücretinin kişi başı $90 olarak belirlendiği bildirilen yazıda; ABD Ticaret Müsteşarlığı, kabul edilen AAPEX Show delegasyon üyelerine yönelik grup vize görüşmesi için destek sağlayabilecektir.

Fuara delegasyonla katılmak için ABD Ticaret Müsteşarlığı Ticaret Ataşe Yardımcısı ve Otomotiv Sektör Lideri Naz Demirdöven ile Naz.Demirdoven@trade.gov adresinden iletişime geçilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası


Ek Listesi