SPEED-MATCH 2024 ULUSLARARASI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİ

2024-05-22 00:00:00
İşareti : 05/5000-1631

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, Eskişehir Sanayi Odası'nın yazısına atfen; Eskişehir Sanayi Odası tarafından ''Speed-Match Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği''nin 28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenleneceği bildirilmektedir.

Havacılık, Raylı Sistemler ve Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların yeni iş bağlantıları kurabilmeleri amacıyla uluslararası katılımla gerçekleştirilecek etkinliğe geçtiğimiz yıl 31 farklı ülkeden 390 firmanın katılım sağlamış olduğu ve toplamda 750'nin üzerinde ikili iş görüşmesinin yapıldığı iletilmektedir.

Birçok farklı ülkeden Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel kümelenmeler ve iş ağlarının ortak olarak destek  verdiği, havacılık,  raylı sistemler ve  otomotiv  sektörlerinde  faaliyet  gösteren  üst  kuruluşlar tarafından da desteklenen ''Speed-Match Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği''ne ilişkin detaylı bilgi ve katılım formuna https://speed-match-2024-international-networking.b2match.io/ web sitesinden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.