SUTP KAPSAYICI GİRİŞİMCİLİK, ÜRÜN TASARIM VE GELİŞTİRME HİZMETLERİ PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI

2024-07-10 00:00:00
İşareti : 05/5000 - 2041

İrtibat: dim@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve ENHANCER projeleri kapsamında yürütülen; "SuTP Kapsayıcı Girişimcilik, Ürün Tasarım ve Geliştirme Hizmetleri (SuTP Inclusive Entrepreneurship, Product Design and Development Services) Projesi" Gazi Üniversitesinin koordinatörlüğü ve Odamız ortaklığında sürdürülmektedir.

Proje kapsamında; metal imalat sektörüne yönelik kapasitenin artırılması ve girişimlerin desteklenmesi amacıyla 2 yıl boyunca süren çalışmalar neticesinde, Gazi Üniversitesi'nde dışarıdan kullanıma açık 3D Tasarım Atolyesi kurulmuş, yaklaşık 1500 kişiye eğitim, 300 kişiye danışmanlık, 100 kişiye tasarım ve prototipleme hizmeti verilmiştir. Buna ilaveten, 25 yeni girişimin kurulması süreçlerinde de rol alınmıştır. 

Bu çerçevede, söz konusu projenin kapanış toplantısı, 12 Temmuz 2024 tarihi saat 10:00'da Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Taşkent Binası Seminer Salonunda gerçekleştirilecek olup projeye ilişkin detaylı bilgi yazının ekinde ve https://www.enhancewithgazi.org/ web adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası