TACİKİSTAN KEK 12. DÖNEM TOPLANTISI

2024-04-17 00:00:00
İşareti : 05/5000-1233

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye-Tacikistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısının 27-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Tacikistan'da karşılaşılan sorunlara ilişkin ekli formun doldurulması, ayrıca Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 3 Mayıs 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar TOBB'a iletilmek üzere Odamıza  (E-posta: dim@aso.org.tr) gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.