TGK GIDALARDAKİ ESER ELEMENTLER VE İŞLEME BULAŞANLARININ RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA VE ANALİZ METODU KRİTERLERİ TEBLİĞ TASLAĞI

2024-05-30 00:00:00
İşareti : 13/5000-1733

İrtibat: cevik@aso.org.tr

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, Tarım ve Orman Bakanlığından alınan yazıya atfen; "Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Eser Elementler ve İşleme Bulaşanlarının Resmi Kontrolü için Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliğ" taslağına ilişkin görüş talep edildiği bildirilmekte olup söz konusu taslak ekte iletilmektedir.

Taslak Tebliğe ilişkin görüşlerin Ek'te yer alan görüş formuna işlenerek 31 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız Çevre ve İklim Değişikliği Müdürlüğüne (cevik@aso.org.tr) eposta ile iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.