TÜRK DÜNYASI KIRGIZİSTAN İŞ VE YATIRIM FORUMU

2024-06-13 00:00:00
İşareti : 05/5000-1852

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ve Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Türk Dünyası Kırgızistan İş ve Yatırım Forumu"nun 27 Haziran 2024 tarihinde Kırgızistan'ın Issık Göl bölgesinde yer alan Çolpan Ata şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmişti.

Bu kapsamda; söz konusu etkinliğin programı ve TOBB'a iletilen otel fiyatlarının listesi ekte yer almakta olup, katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyidini en geç 21 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar, ekteki katılım teyit formunu doldurarak pasaport fotokopileriyle birlikte irtibat bilgileri aşağıda belirtilen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Sekretaryasına iletmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.

İrtibat Bilgileri:

Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Sekretaryası