TÜRKİYE İNOVASYON HAFTASI 2024

2024-10-01 00:00:00
İşareti : 05/5000-2863

İrtibat: dim@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan alınan bir yazıda, inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek ve inovasyonun sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi ev sahipliğinde 11. kez düzenlenen "Türkiye Innovation Week" etkinliğinin bu yıl 10-11-12 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Program kapsamında 11 Ekim 2024 Cuma günü; IPA Rekabetçi Sektörler,  Dijital Avrupa ve Ufuk Avrupa programlarının ve başarı hikayelerinin anlatıldığı iki ayrı oturum düzenlenecektir. Panel formatında gerçekleştirilecek oturumlardan ilkinde, bahse konu programların yürütücü kurumları tarafından programların genel yapısından ve sundukları fırsatlardan bahsedilecektir. İkinci oturumda ise söz konusu programlarda başarılı olmuş kurum/kuruluşlar tecrübelerini paylaşacaklardır.

Oturumlara ilişkin detaylı bilgi ekte yer almakta olup kayıt için https://www.turkiyeinnovationweek.com/eng/katilim-formu.html web adresinin kullanılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

ANKARA SANAYİ ODASI


Ek Listesi