TÜRKİYE-TACİKİSTAN İŞ FORUMU

2024-05-21 00:00:00
İşareti : 05/5000-1616

İrtibat: dim@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Türkiye-Tacikistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 12. Dönem Toplantısı münasebetiyle 28 Mayıs 2024 Salı günü 14:00-15:00 saatleri arasında TOBB tarafından TOBB İkiz Kuleler Ankara'da "Türkiye-Tacikistan İş Forumu"nun düzenleneceği iletilmektedir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile Tacikistan Cumhuriyeti Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanı Sayın Şerali Kabir'in teşrifleri ile gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

Forum öncesi 12:30-13:30 saatleri arasında ikili görüşmeler yapılacak olup, forum programı ve Tacik tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-tacikistan-is-forumu bağlantısında yer alan kayıt formunu 27 Mayıs 2024 saat 12:00'ye kadar doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

İrtibat: