VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ

2024-04-26 00:00:00
İşareti : 12/5000-1344

İrtibat: gym@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Odamıza iletilen bir yazı ile ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına ve ekonominin verimlilik temelli, sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik olarak 2014 yılından bu yana "Verimlilik Proje Ödülleri" yarışmasının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlendiği belirtilmiştir.

Bu yarışmanın, sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmeyi amaçladığı ifade edilmiştir.

2024 yılında da düzenlenecek olan yarışmaya katılım sağlamak amacıyla proje başvuruları için "İşletme / Kamu Ödül Başvurusu" bölümündeki ilgili formların 30 Mayıs 2024 tarihine kadar, bağımsız değerlendirici başvuruları için ise "Değerlendirici Başvurusu" bölümündeki ilgili formların 17 Mayıs 2024 tarihine kadar (https://vpo.sanayi.gov.tr/) doldurulması gerekmektedir.

Ödül almaya hak kazanan işletmelere, plaket ile verimlilik ödüllü işletme belgesi verilecektir. Ayrıca, ödül almaya hak kazanan işletmeler, verimlilik proje ödülleri logosu ile verimlilik ödüllü işletme belgesini basılı ve görsel materyallerini kullanabilecektir.

Verimlilik Proje Ödülleri hakkında ayrıntılı bilgilere https://vpo.sanayi.gov.tr/ bağlantısından ulaşılabileceğiniz hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası


Ek Listesi