YENİ GİRİŞİMLER İÇİN ERASMUS PROGRAMI

2024-08-06 00:00:00
İşareti : 12/5000-2254

İrtibat: gym@aso.org.tr

Yeni Girişimler için Erasmus- Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) Programı, yeni veya istekli girişimcilere Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki deneyimli girişimcilerden öğrenme fırsatı sunan bir değişim programıdır.

Söz konusu Program; deneyim alışverişi, yeni girişimcinin küçük bir firmayı yönetmek için gerekli becerileri kazanmasına yardımcı olurken, ev sahibi girişimci de yeni bakış açıları ve yabancı ortaklarla iş birliği yapma fırsatları elde edebilecektir.

Ankara Kalkınma Ajansı, İtalya liderliğinde kurulan GYMNASIUM PLUS konsorsiyumunda programın 13. döneminde yer almaktadır.

Program kapsamında, 60 yeni girişimci 1-6 ay arası sürelerle yurt dışına değişim programına gönderilecek ve 10 genç/girişimci Türkiye'de mentorluk alacaktır.

Başvuru için son tarih 29 Şubat 2027'dir. Bahse konu Programa ilişkin bilgiler https://ankaraka.org.tr/genc-girisimciler-icin-avrupa-degisim-programi adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.