1831-TÜBİTAK YEŞİL DÖNÜŞÜM MENTÖRLÜK DESTEĞİ

2024-08-25 00:00:00

TÜBİTAK tarafından paylaşılan bilgi metni aşağıdaki gibidir:

Dünya Bankası desteğiyle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın koordinasyonunda TÜBİTAK ve KOSGEB tarafından yürütülen Türkiye Yeşil Sanayi Projesi çerçevesinde KOBİ’lerin Yeşil Dönüşüm mevzuatlarına uyum kapsamında gereklilikleri karşılamak üzere alacağı teknik yardım 1831 Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentörlük Çağrısı ile desteklenecektir.

Yeşil teknolojiler konusunda güncel teknolojiler için firmaların teknoloji danışmanlığı, kapasite ya da durum analizi, mevcut problemlerin tespiti ve çözüm yaklaşımları ve yol haritası hazırlama gibi konularda uzman kuruluşlardan alacakları hizmetin %90’ı hibe destek olarak TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Destek süresi en fazla 6 ay olup, proje bütçesi üstü limiti 210.000 TL’dir.  TÜBİTAK, KOBİ’lere yönelik bu hizmetin Çözüm Ortakları aracılığı ile verilmesini sağlayacaktır.

Ankara Sanayi Odası, Çözüm Ortağı olarak TÜBİTAK tarafından seçilmiştir.

Detaylı Bilgi için tıklayınız.

Odamız Tanıtım Dokümanı

Odamızın ilgili program ilgili süreç döngüsü, beklentiler ve program genel bilgilendirmelerini içeren tanıtım dokümanı için tıklayınız.

Program Hakkında Bilgi Almak İçin

Program ve program kapsamında sağlanan hizmetler hakkında bilgi almak için cevik@aso.org.tr adresine e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir?

Programa sermaye şirketi niteliğindeki tüm KOBİ’ler başvuru yapabilir.

Mali Hususlar ve Ödeme

Mali Hususlar ve Ödeme Bilgileri için Tıklayınız >>

Yönetmelik ve Esaslar

1601-Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı Uygulama Esasları